Katseita

Runoilija Snöfrid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 0:06

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

ja katso
minä olen taittanut talven selän
olen purrut siltä niskat poikki
vain jotta sinun olisi
katsottava minuun pidempään ja sanottava

olisin tehnyt sen puolestasi

eikä meidän tarvitse enää katsoa
rautatieasemalla lähteviä junia
toistemme ohimoita silmäkulmistamme
ja seitsemältä aukeavat ensimmäiset kaupat
lööpit kai vaihdetaan uusiin ja lattiat pestään
en tiedä

ja katso
minä olen sinun kanssasi Pohjantähti
ja se musta siinä ympärillä se olen minä

Selite: 
nyt voidaan kai jo alkaa hyvällä omatunnolla odottaa kevättä
Kategoria: 
 

Kommentit

sä teit sen taas <3

 

Käyttäjän kaikki runot