Jos voisi piiloutua sanoilta ilkeiltä

Runoilija Janskuuti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en tiedä
mitä minä olen
tehnyt
oikein tai väärin
koska hän pitää minua
huorana ja paskanpuhujana.

Minä en tiedä
mitä minä olen
sanonut
ajatellut tai ollut sanomatta
koska me emme ole
ikinä puhuneet ihmisinä.

Enkä minä tiedä
mitä minä olen
hänelle
tai ehkä olisi parempi
olla näkymätön niiltä sanoilta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot