Meitä ei oo

Runoilija Janskuuti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen yrittänyt tahdon ja sipulin voimalla,
itkeä loputkin exän rippeet pois minusta.
Olen hengittänyt ja nipistellyt itseäni,
hakannut päätäni seinään ja käskenyt mielen vaan unohtaa.
Viilsin jopa rintaani ammottavan aukon,
joka vuosi verta enemmän kuin olin osannut odottaa.
Mielessäni kuvittelin tuhkan meidän kipinästä valuvan veren mukana pois.
Annoin kaiken meistä hukkua punaiseen mereen,
joka saatiin tukahdetettua liian myöhään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot