rakkaimpani

Runoilija Sankaritar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos me vielä kohdataan, joudun silmäni sulkemaan ja muualle katsomaan sillä eihän kaikkea pysty unohtamaan...
 

Ulkona hiljaisuus,
silmiä hivelevä kauneus.

Hän olkapäätäni koskettaa,
hellästi hiukseni pois kasvoiltani siirtää ja
pehmeän suudelman huulilleni painaa.

Karkaa huuliltani hiljainen huokaus,
tuntuu sydämessäni rakkaus.

Tiukemmin painaudun syleilyysi sinun,
vihdoin ja viimein unelmani toteutui ja
sä olet kokonaan minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista. :)

 

Käyttäjän kaikki runot