Sinulle, sydämeni särkijälle..

Runoilija Sankaritar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos me vielä kohdataan, joudun silmäni sulkemaan ja muualle katsomaan sillä eihän kaikkea pysty unohtamaan...
 

Miksi kävi taas näin?
Sydämeni särkyi ja yksin jäin.

Mikä mussa on oikein vikana?
Mikään ei koskaan rakkaudessa onnistu,
ei sitten kans ikinä..

Syvään huokaan,
katseeni ylös suuntaan ja tuumaan;
Jaloilleni mä vielä nousen,
pää pystyssä joku päivä ohitsesi kuljen
ja illistän sulle..

Selite: 
Särkyipä taas sydän.. :( Miehet :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvään huokasin myös minä puolestasi!

Kurja juttu mutta onneksi sisua riittää jatkamaan matkaa! Koskettava ja hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot