Sinä olet se, minkä toivon löytäväni
se mihin olen pyrkinyt.
Sinut minä toivoisin viereeni,
toivoisin saavani jakaa kanssasi kaiken.
Sillä sinulla on jotain mitä minä tarvitsen,
sinulla on se sydän jonne tahdon kuulua.
Selite:
muttakun tilanne on vaan niin vaikea =(
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi, puet kaipauksen niin kauniisti sanoiksi. Rehellinen runo siitä, mitä me kaikki haluisimme kokea :(
Ytimekkään kaunista. Samoja ajatuksia..