Paniikki

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

Orvokki ja se sihteerin näköinen Sanna julkaista
Pamauttivat riitaantumisuutisen kohmeisille
Aivoilleni takana istui yksi vanha kaveri ja
Yksi, jota en ennen ollut tavannut.

Tunsin alkavani pyöriä vaakasuorassa vastapäivään

Jalkapohjat ja lonkat lamaantuneina,
Hengästyneenä, mutta
Kokemuksesta osasin
Piilottaa sen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot