Haluatko lemmikikseni?

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

Minulla olisi annettavaa enemmän kuin arvaatkaan,
Kissansilmä, mutta kuluttaa nyt rakkautensa
Krokotiiliin mitä siitäkin seuraisi?
Ymmärräthän sentään itsekin
Pyyntösi kohtuuttomuuden.

Sinä et iloisuuttani vie
Ainoaa
Voimanlähdettäni rakkautta, jonka voisin säästää sitä Arvostavalle pikku kisulleni se kuvailee minua illoin
Kauniin sanoin ja kysyy, kuinka jakselen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot