Niin syvä oli katseidemme tiima

Runoilija Silvery Star

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittamista ei voi estää ja siksi se on "pakko" kestää - rakkauden kanssa sama juttu... :)
 

Pilvienhahtuvaista
pumpulismia,

hitauteenkiihtyvää
paikallaanleijailevuutta,

hiljaisenhidasta
äänettömyyttä

sylinlöytäneiden
toiveunelman

lähimmällä äärellä,

kosketuksilla kirjaillun
rakkaudentunnustuksen

kultaisella kirjoitusalustalla,

katseiden syvävirratessa
läheltä meistä meihin,

hitaasti

sielujen sinetöitäviksi,
sydämissä säilöttäviksi,

unten untuvavirtojen
varjelukseen

ikuisuussekunneiksi
muuntuneina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista...unenomaista ja silti niin todentuntista. Kaunis teksti rakkaudesta ja siitä miten sen voi kokea.

Tämä herättää paljon ajatuksia, joita haluaisi sanoiksi pukea, mutta netarttuvat kurkkuun ja sormenpäihin. Enivei, upeaa!

 

Käyttäjän kaikki runot