Yksin.

Runoilija Sitruunapippuri

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No jaa, päätelkää itse :)
 

Katson kuvajaistani.

Täynnä sirpaleita.

Sydämeni rikottu,
kuin pieniä palasia
menneestä, jota ei kuitenkaan ollut.

Kaipaan Sinua,
vaikka kasvojasi en enää tunnista.

Totuus tekee kipeää.
Se etten kestä nähdä totuutta,
uskalla koota palasia nähdäkseni,
että olen

Yksin.

Selite: 
Olin surullinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin vangittu tunnetila.

Hyvin kauniisti kirjoitettu. Liikuttava, pidän.

kaunista tekstiä surullisessa mielentilassa <3

 

Käyttäjän kaikki runot