se ei enää muista kuinka unohtaa

Runoilija nomoreprettywords

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toinen minäni
 

ruokani jääkaapissakin pilaantuvat ilman sinua
eivätkä maistu miltään

kun ihmiset tulevat ja menevät ja
hetkeksi viereeni istuu poika joka tuoksui aivan dj:lle

ja hetken minun sydämeni meinasi pakahtua ikävästä
vaikka en häntä ehkä koskaan
todella rakastanut niinkuin sinua

Selite: 
lähtemättömän vaikutuksen voi tehdä vain hän joka lähtee
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot