Nimetön

Runoilija nomoreprettywords

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toinen minäni
 

väkinäisen muka huolettoman hymyn takana
palkka kevytkenkäisyydestä
liian kirkkaat valot ja
heikkenevä tajunta

useimmiten se korjaa itse itsensä
mutta seurannalla varmistamme ettei se ala
kehittää syöpäsoluja

puheita kuin en makaisi siinä
heidän edessään

koko vartalo tärisee
se saattaa kehittää syöpäsoluja

ja hetken tuntuu kuin kaikki olisi tässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot