butterfly

Runoilija nomoreprettywords

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toinen minäni
 

se tekee itsestään taas säälittävän
kiehnää vasten miestä

ja ne miehet on sellaisia
jotka eivät edes väitä rakastavansa

se on ollut tälläinen jo kauan

ja monta vuotta sitten
se tatuoi itsensä olkapäähän

silloin kun sen piti muuttua

ja melkein tekikin sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot