Rakas

Runoilija Jonzu-92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kaunis puhtoinen, Maahan lensi pienoinen... Syvälle multaan vajoten..
 

Yritin kirjoittaa sulle rakkaus laulun,
Siinä täysin epäonnistuin.
Mielessäin vain eilinen,
Joten päätin taas yrittää.

Sanat pyörii mielessäin,
Edes takaisin;
Rakastan, Ikävöin.
Mistä oikein kirjoittaa,
Kun on kuitenkin niin paljon asiaa.

Aina kun sut nään uudestaan,
Tuntuu kuin ensisuudelmaa,
Kelaisin aina uudestaan.
Sykkii sydän rinnassain,
Kuin tulta syöksevän lohikäärmeen.

Tarina meidän,
Kuin rakkausnovellista.
Tarina meidän,
Toivottavasti päättyy tavalla,
Jolla vain sadut päättyvät.
"Elivät yhdessä onnellisina, elämänsä loppuun asti."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jonzu-92 Mustaa 10.12.2011 0 Runo
Jonzu-92 Makaan vain. 10.12.2011 0 Runo
Jonzu-92 Pelko 10.12.2011 0 Runo
Jonzu-92 Rakas 24.7.2011 0 Runo
Jonzu-92 Ihana 22.6.2011 0 Runo
Jonzu-92 Kaipuu 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Sinä 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Nimetön 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Nimetön 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Muurinmurtaja 29.11.2010 0 Runo