Ihana

Runoilija Jonzu-92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä kaunis puhtoinen, Maahan lensi pienoinen... Syvälle multaan vajoten..
 

Eilen sinut ensimmäistä kertaa tapasin.
Seurassasi mukavaa,
Tunsin vihdoin tunteen voimakkaan,
Syttyvän uudestaan.
En olisi tahtonut sanoa näkemiin,
En halunnut katsoa peilistä sinun kävelevän pois.
Luoksesi tahtoisin takaisin uudelleen.
Istua sinun vieressäsi,
Juttelemassa asioista,
Jotka eivät tunnu silloin kovin tärkeiltä..
Vain väliä kun on sillä,
Että saan olla vierelläsi,
Vaikka vain hiljaa..
Hiljaa ja katsella tyhjyyteen,
Joka vielä hetki sitten,
Näytti turhalta..
Vielä hetki sitten,
Tulevaisuus,
Oli minulle vain huominen..
Nyt se on niin paljon enemmän.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jonzu-92 Mustaa 10.12.2011 0 Runo
Jonzu-92 Makaan vain. 10.12.2011 0 Runo
Jonzu-92 Pelko 10.12.2011 0 Runo
Jonzu-92 Rakas 24.7.2011 0 Runo
Jonzu-92 Ihana 22.6.2011 0 Runo
Jonzu-92 Kaipuu 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Sinä 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Nimetön 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Nimetön 28.3.2011 0 Runo
Jonzu-92 Muurinmurtaja 29.11.2010 0 Runo