Miksi?

Runoilija Key

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siis rakastuin sinuun.
Rakastuin koko sydämmestäni.
Mutta miksi nyt?
Miksi juuri nyt?

Miksi löysin sinut tahan aikaan?
Tähän aikaan en anna itseni tuntea.
En osaa tehdä sitä täysillä.
En osaa rakastaa sinua täysillä.

Minua rohkaisee se valtava voima jonka minulle annat.
Ja sattuu se etten voi antaa sitä takaisin.
Yritän parhaani.
Yritän antaa kaikkeni.

Rakastan koko sydämmestäni.
Sen tiedän.
Mutta miksi en pääse käsiksi siihen rakkauteen?
Miksi en voi vain heittäytyä sen vietäväksi?

Muu elämä on minut sulkenut hetkeksi.
Sulkeuduin jotta ei sattuisi.
Sitten tapasin sinut. Sulkeutuneena.
Ja nyt minuun koskee koska sulkeuduin.

Tiedän että rakastan.
Tiedän varmemmin, että rakastat.
Odotan sitä aikaa, jolloin kaikki muu hälvenee.
Toivon, että myös sinä jaksat odottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Key The changing wind 15.6.2008 0 Runo
Key Confused... 10.11.2006 0 Runo
Key Miksi? 14.8.2006 0 Runo
Key Do I care? 3.5.2006 0 Runo
Key Uskonko? 1.5.2006 0 Runo
Key Desperate? 10.4.2006 1 Runo
Key Closer, please 4.4.2006 0 Runo
Key En osaa... 4.4.2006 0 Runo
Key Irrational 1.4.2006 0 Runo
Key Trustworthy 30.3.2006 0 Runo