Kirahveille

Runoilija Miss take sanat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Ihan kelpo ihminen.
 

Jos olisin kirahvi
Kirahvituttaisikohan minua usein

Todennäköisesti olisin stara
Tyytyväinen evoluution kehittämään kaulaani

Se on pirun kaunis kaula
Hyödyllinen suolentäytön kannalta
Ruokaa on taivaissakin

Selite: 
ei niin kovin hääviä pohdintaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihailtavasti ilmaistua ajatusleikkiä, jää kiehtovasti kesken, tai siltä minusta tuntuu.

Kiitos, tuosta sai hymyn :)

Heh heh, hulvattoman hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot