Nöyryys

Runoilija rantaleinikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Ihmiset ovat viisaita, mutta ihmettelen, miksi niin viisaat vain puhuvat vaikeasti ja ovat huolestuneita, kun voisivat kirmata ulkona ja nauraa ja haistella ilmaa ja katsella kaikkea hauskaa. Minä en ole viisas, enkä saa määrätä mitä teen, ja pidän hauskaa kumminin ja telmin lumessa ja kaikkea. Ehkäpä vain tyhmien mielestä maailma on hyvin ihana. Ehkä on viisasta olla tyhmä... (Kaarina Helakisa; Koira Kim, Pilviäidin Perilliset)
 

Lapsenkaltainen

ennen uhmaikää

pieni

tarvitseva

nälkäinen

avuton

ojentaa kädet

riittämättömyytään

itkemättä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osuvasti kuvattu. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot