Ticket to heaven

Runoilija Terr

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.5.2012
Viimeksi paikalla: 20.12.2017 13:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Parikymppinen tyttönen joka on edelleen vähän hukassa ajatustensa kanssa. Joskus sekamelskat ovat kuitenkin kiinnostavimpia
 

Ole aivan hiljaa
Kuuntele hetki meitä

Missä voisimme olla
Mieti kuljettuja teitä

Osta arpalippu onneen
Sullekko sattuu voitto

Ole aivan hiljaa
Koetaan yhdessä aamunkoitto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva tyyli kirjoittaa, hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot