Paikallaan

Runoilija Terr

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.5.2012
Viimeksi paikalla: 20.12.2017 13:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Parikymppinen tyttönen joka on edelleen vähän hukassa ajatustensa kanssa. Joskus sekamelskat ovat kuitenkin kiinnostavimpia
 

Yhtenä aamuna heräät
taas kiireeseen

Keräät tavarat ja mietit
taas uudelleen

Näinkö tää nyt meni,
tähänkö tää päätty?
Mun elämä on valmis
ennalta määrätty

Mun piti olla niitä
jotka tekee kaiken toisin

Oikeasti jään paikalleni
ja mietin missä nytkin olla voisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot