Aamu kertoo totuuden

Runoilija kyynikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2020 20:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Uusin runokirjani "Unenmaan merihiekat" on julkaistu. Bod.fi. ISBN: 9789528009290

Runoni eivät ole itsestäni, vaikka jokaisessa on itseäni.

Lämpimät kiitokset kaikille sivuillani kävijöille.




 
Suosittelen:
 

minä jaksoin tänäänkin
eilen voimat jo loppuivat
haen uusia huomiseksi
vaikka en tiedä siitä mitään
en edes arvaile
kaikki yöllä käytössä
aamu kertoo totuuden

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen voisi pysähtyä hetkeksi, vaikka Joulun ihmettä ajattelemaan <3 
Todalla puhutteleva runo. Meni tämän lukijan sisuksiin.
No niinhän se menee...(huokailee)
Mutta onneksi on uusi aamu ja unoset antavat
voimaa uuteen alkuun, usko pois :)
Sielua järisyttävä runo, luen ja nyökkäilen...
 

Käyttäjän kaikki runot