rakkaus

Runoilija kyynikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2020 20:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Uusin runokirjani "Unenmaan merihiekat" on julkaistu. Bod.fi. ISBN: 9789528009290

Runoni eivät ole itsestäni, vaikka jokaisessa on itseäni.

Lämpimät kiitokset kaikille sivuillani kävijöille.




 
Suosittelen:
 

niin, onhan minullakin rakkaus

ehkä saan pitää hänet
elämäni loppuun saakka
tietämättä yhtään
miten pitkään elän

ylistän rakkauteni kohdetta
miten hän onkaan antanut minulle iloa
tukenut tietämättäänkin minua vaikeuksissani

hymyillyt minuun elämänhalun

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

sellainen se rakkaus on, hyvä runo
Kerrassaan ihana, elämänmyönteinen runo, rakkaus on tärkeää <3 
Kaunis
 

Käyttäjän kaikki runot