Tekeekö mielesi ?

Runoilija Marlla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Tekeekö mielesi koskaan
käpertyä pieneksi
lähimpään nurkkaan?
Tekeekö mielesi ikinä
suojautua siten maailmalta
ja sen tuomalta tuskalta?

Jos tekee
niin mitä teet?
Menetkö nurkkaan,
kiedot kätesi ympärillesi
ja yrität luoda ympärillesi muurin?

Mutta jos et halua tehdä niin,
niin jatkat elämääsi?
Peität hymyllä pahan olosi,
eikä kukaan saa tietää..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi varsinkin viimeinen säkeistö on hieno. Hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Marlla Busted 28.12.2006 1 Runo
Marlla Sankaritar 27.12.2006 1 Runo
Marlla Tuuli vie 27.12.2006 1 Runo
Marlla Mielipuoli 26.12.2006 0 Runo
Marlla Hmmm 1.9.2006 1 Runo
Marlla Umpikuja 28.8.2006 2 Runo
Marlla Ei enää 25.8.2006 1 Runo
Marlla Mieli 29.7.2006 1 Runo
Marlla Vastaus 29.5.2006 1 Runo
Marlla Tekeekö mielesi ? 25.5.2006 1 Runo