Boxed

Runoilija kofu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

The boxes we live in we call our homes
And with boxes from place to place we go
With boxes our little stories we tell
Maybe we have boxed our hearts as well?

Selite: 
Kenties valmis, kenties jatkoa saava lontoonkielinen huomio elämästä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kofu Written on Water 26.6.2007 0 Runo
kofu Hiljainen mies 12.5.2007 1 Runo
kofu Sylki 26.3.2007 2 Runo
kofu Boxed 19.3.2007 0 Runo
kofu A Broken Trinity 19.3.2007 0 Runo
kofu Peili 8.3.2007 1 Runo
kofu Musta lumi 8.2.2007 1 Runo