Hiljainen mies

Runoilija kofu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamusuihkun jälkeen mies vettä valuva
peilistä mua takaisin tuijottaa
Punaiset silmät ja pussit niiden alla
Täytyy tuolle äijälle aamukahvi juottaa
Istun pöydän ääreen ja taitan lehden auki
Uutisotsikot: "Mikkelissä ennätyssuuri hauki!"

Kiinnostukseni vähyys mittaamattoman suuri
joten vaatteet niskaani kiskon
ja ulos ovesta painun, kiire!
Lähden kävelemään, ylitän sporakiskon
Päivä pääsee merkityksettömyydestään
kun kuuden minuutin päästä sut mä nään

Nyt puistonpenkillä ikkunasta katson
Huiviini huitaisen rohkaisuviskin
Terveellisen aamupalan laitat, syöt
On astiat likaiset ja aika tiskin
Makuuhuoneeseen siis ja päälle vaatteet
Vartalos näen, mut tutkimattomat aatteet

Ovi auki narahtaa ja sä ulos astut
Työvaatteet ylläsi kävelet ohitseni
Kaivat laukusta punaisen kamelin
Et muhun vilkaise, mut hillitsen itseni
Kuten aina, perääsi tuijotan
Ja yhden kaljan otan

Ujouteni takia itselleni suutun
Kunpa joskus uskaltaisin sulle jotain sanoa!
Ei koskaan me toisillemme olla puhuttu
mut minkäs teet, kun ajattelen vain rakkaudenjanoa
Ehkä mun on parempi sut mielestäni poistaa
ja sama kuvio jonkun toisen kanssa toistaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, ihana ja hienosti kirjoitettu runo. Tästä voisi tehdä laulunkin minun mielestäni, hyvähyvä. (:
~

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kofu Written on Water 26.6.2007 0 Runo
kofu Hiljainen mies 12.5.2007 1 Runo
kofu Sylki 26.3.2007 2 Runo
kofu Boxed 19.3.2007 0 Runo
kofu A Broken Trinity 19.3.2007 0 Runo
kofu Peili 8.3.2007 1 Runo
kofu Musta lumi 8.2.2007 1 Runo