Välähdys

Runoilija Asfaldos

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lupaa mitään.
 

Hän kävelee ohitsesi.

Katsot häntä silmiin ja hän katsoo sinun.
Katseenne kietoutuvat toisiinsa,
kuin sudenkorennot keväisin.

Et hymyile, koska hänkään ei.
Hän ei hymyile, koska sinäkään et.

Kolmekymmentä vuotta katsotte toisiinne,
kunnes hän on kävelly näkökenttäsi reunalle.

Et katso taakse,
koska pelkäät että hänkään ei katso.

Selite: 
Sitä se on, kun ujo ihastuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Heeeeeei...! Mahtava kuvaus ujoudesta!
Hienoa, tätähän se juuri on. Joskus itse en hymyile jollekkin, koska se toinenkaan ei hymyile. Vaikka en kyllä ole kauhean ujo, mutta silti :)

Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot