katkera hymyilijä

Runoilija Asfaldos

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lupaa mitään.
 

Olen katsonut sinua
ja sinun poikaystävääsi.
Te olette toistenne.

Olet selvästi rakastanut
häntä paljon, sillä hän hymyilee.

Toivon, että onnen sateet
kastelevat teidät aina, kun on aika.
Sillä onni kuuluu teille.

Varo muita, sillä he ovat kateellisia.
He kadehtivat sinua, siksi eivät
aina hymyile teille kiltisti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hienosti kirjoitettu... Voisin kuvitella erään ystäväni ajattelevan hiukan samoin...
Suosikkeihin :)

 

Käyttäjän kaikki runot