Ystävät

Runoilija PiirräMinulleLammas

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä vapiset vain sisällisesti, Puh sanoi, ja se on pienen eläimen
rohkein tapa olla vapisematta."

A.A.Milne
 

Ystävät
vaikka vuosiksi unohdetut
olette siinä nyt
kun eniten tarvitsen

en voi riittävästi koskaan
kertoa sitä
mitä merkitsette nyt, aina
vaikka joskus teidät unohdin
ootte siinä
nyt
kun eniten tarvitsen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot