UNI 2

Runoilija PiirräMinulleLammas

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä vapiset vain sisällisesti, Puh sanoi, ja se on pienen eläimen
rohkein tapa olla vapisematta."

A.A.Milne
 

Taivaalta kai tulit,eksyit oveni taa
Pyysin "auta, voisitko?"
"Voisin" vastasit ja punastuit

Polttavin sormin piirsit minua
sieluani, elämääni...ehjemmäksi
Kuumat kyyneleesi vuodatit
minun ahneille rinnoilleni

Tulit takaisin luokseni
Sisälleni, sieluuni
Varovasti niin kuin pyysin
Koko painollasi tulit

Omalla painollani sinulle vastasin
Valmiimpina näkemään toisemme
Kohtaamaan itsemme

Mikä on se tähti jolta tulit?
Mies joka sanoi "olen viimein taas poika"

Tahtoisin nukahtaa luoksesi

Selite: 
Eläköön unet...harhat...hulluus...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot