Sadetta täälläpäin

Runoilija adalmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on sadepäivä johon aamu minut tuudittaa, ajatusteni pitkien virtojen varrella puiden oksilla helisten, valuvat pisarat nukkaantuneelle nurmikolle. Valon vastaanottimet tulvillaan katson miten aalto pyyhkäisee tämänkin päivän ja hiekalle ilmestyy tuhansia simpukankuoria ja meri, se on aivan hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Pieniä ja kauniita sanoja, runosesi :)

Kiintoisa, taitavasti kirjoitettu kokonaisuus. Lopetus huikea.

 

Käyttäjän kaikki runot