Punainen joulu

Runoilija Pillipiipari

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 

Jeesuksen veri, tuo purppuran puna, toiko se jouluun tuon pyhän paholaisen värin.
Tekopyhien ja pakanoiden onnen juhla.
Isä, Poika ja Pyhä henki, minne jäi taivaallinen totuus tästä juhlasta.
Likaiset ihmiset nauttivat hengellisiä antimia.
Ei maa ole enää valkoinen vaan maa, taivas punaa hehkuen muistuttaa joulun saastuneisuudesta.
Ihmiset soikion mallisissa nahkamunissaan hautovat paskamaisia ajatuksia.
Muistavat syntiset tekopyhästi toisiaan, joulu on enää pelkkä sana.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot