ravintoympyrä

Runoilija Rontti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvä se on kun sen maalaa..
 

Pöytäni on tyhjä,
nälkä huutaa sisälläni!

Aamupalaksi kahvia ja kylmää yksinäisyyttä,
lounaalla ikävää jääveden kanssa,
päivälliseksi mikrossa lämmitettyä kaipausta.

Illalla vielä leivän päällä eilisen haaveiden tähteitä ja kaakaota.

Ei perkele,
ei tällaisesta ihminen täyty!

Missä olet sinä joka ravitset minua?

Tahdon nauttia rakkautesi rapeat paahtoleivät aamulla,
suudelmista tehdyn raikkaan salaatin päivällä,
vartalosi hekumallisen viiden ruokalajin illallisen kynttilän valossa.

Ja iltapalaksi vielä hellyytesi makeat hedelmät.

Ilman sinua kuihdun pikkuhiljaa pois, heikkenen ja katoan.

Tiedän että olet siellä jossain,
etsin sinua ruokalappu kauluksessa kunnes löydän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No hemmetti,eihän täs tarviis ku olla vaa 25 vuotta nuorempi ja suunnata kokka kohti Raumaa :)

Hih. "ei tällaisesta ihminen täyty!" Tottapa totta. Hauska, erilainen rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rontti Villikset 19.11.2007 11 Runo
Rontti Pöh 10.4.2007 4 Runo
Rontti Offside 10.4.2007 12 Runo
Rontti Luonnon matematiikkaa 31.7.2006 4 Runo
Rontti ..parasta huumetta 11.7.2006 0 Runo
Rontti * 22.5.2006 1 Runo
Rontti Oho 20.4.2006 4 Runo
Rontti ravintoympyrä 20.4.2006 2 Runo
Rontti Jaettu ilo 18.4.2006 1 Runo
Rontti Mitä tekisin? 2.3.2006 2 Runo