Yhden tähden teksti

Runoilija T-Shore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2021 22:04

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuikkii tavallinen taivainen tähti,

          tähtien tähti,

               ei se mikään aurinko ole

ei sitä oikeasti tarvitse nähdä,

          tavallisten sanoitusten filmitähti

kun tarinan filmi pätkii, sanojen tiskirätti

          pyyhkii museonsa pölyt, joita ei ole

se valaisee jälleen kasvaneen kekonsa

piirtää näkijänsä verkkokalvolle kuvia,

joiden loisto pienentää pupilleja

kuiskii selityksiä tajunnalle,

          mitä ei ymmärretä väärinpäin

yhden tähden hotellissa

          kerho kokoontuu viidesti viikossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erilaista luettavaa pitkästä aikaa, tykästyin tähän =)

 

Käyttäjän kaikki runot