Hiekkapaperi

Runoilija T-Shore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2021 22:04

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oma ranta

sinne jäänyt
vai selvinnyt

olen, kuittasi tiedoton

pullalla

jota söi
vaikkei tykännyt mausta

ja oli nestettä
joka haihtui
kun ei tunnustanut laaduksi

kiikaroi sormin toisaalle
näki paljon,
niin,
että halusi eksyä

jätti peräänsä hiekkakarttoja
joita ei tiennyt astuvansa
säilymättömälle pinnalle

aina joskus saapui pariisiin,
mielsi,
ja kaulaili kaikin käsin,
laatua, jota ei ollut pullotettu

joku toinen yö
täytyi repiä etikettiä lasista
ja juoda kaikki

ettei haihtunut neste
kuin ennen

moninkertaisen viisasta, tiesi
kun ei ollut yksinkertainen, tiennyt olleensakaan
vaikka muisti

ja se katsoi aina molemmille sivuille
yksisuuntaista ajotietä
vaikka edessä maalattiin suojatietä asfaltin yli

kunnes valitsi neljästä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanpa toimiva rivitys tai mikälie tässä, sain luettua aivan takkuamatta tämän. Pariisi isolla P:llä, mutta son sivuseikka. Tässä juodaan, humallutaan ja minä olen pihalla :)
Sujuvasti kerrot.

 

Käyttäjän kaikki runot