Aukinaiseksi rakastettu hetki

Runoilija Suruna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmisyyttä ihmettelen sanoitan sateen ja auringon. Ethän käytä tekstejäni kysymättä, ja silloinkin laita tekijän nimi alle, Sillä jokainen runo maailmallakin on minusta syntynyt. Kunnioitetaan toinen toistamme, ja maailma on valmiimpi meille
 

Huulillani mansikan makuinen kaipaus,
unelmien ujot siivet
varistavat
kohmeaa hiljaisuutta,
jäinen hiekka sulaa
tiimalasi
huuhtoutuu kristallinkirkkaaksi.

Tule ja suutele suoraan suulle,
hukuta minut
sakenevaan
sumuun,
vaahtoavaan myrskyyn,

pois pyyhityt varjot
nuokkuvat
puhuvan pihlajan juurella

Syksyssä sikissyt,
syntymän ihme ilmassa ja maassa,

sama aika,
ja paikka,

helisevän helläksi
käsiksi käynyt

tämä,

aukinaiseksi rakastettu
hetki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eteerisen kaunista, upeita kielikuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot