voitonriemu....

Runoilija Suruna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmisyyttä ihmettelen sanoitan sateen ja auringon. Ethän käytä tekstejäni kysymättä, ja silloinkin laita tekijän nimi alle, Sillä jokainen runo maailmallakin on minusta syntynyt. Kunnioitetaan toinen toistamme, ja maailma on valmiimpi meille
 

Etsin elämää,
kukitaakseni palaavat kurjet,
naurullani naulitsen teesit
suojeltuihin pylväisiin,
selvittämätön
elämäntehtävä odottaa minua
kulman takana.
Olen voitonriemuinen kuin elämä itse,
sydän sykkii
sylillisen sekunnissa
rakkautta,
siitä liikenee
sinulle asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää riemullistä luontorunoutta...kevään valloittavaa etenemistä. Kiitos tästä.

ihana.....siitä liikenee sinulle asti.VAU

Voi, kiitos! Rakkautta ei koskaan ole liikaa!

Pidän tästä taijanomainen utuinen herkkä..

 

Käyttäjän kaikki runot