Lumen timantti

Runoilija Suopursunnuppunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumi kimmeltää,
puihin sytyttää
valot talven
valkoisen.

Mihin se johdattaa,
sitä en tietää saa
mutta se on kaunista
katseltavaa!

Lumen timantti on
ikuinen, kun siihen uskoo.

Selite: 
:D
Kategoria: 
 

Kommentit

Talvisin me olemme rikkaita, sillä tuhannet timantit loistavat ympärillämme. Kaunis runo.****

Todella hyvä runo tämä

Tosi ihana runo :)

Luonnossa voi nähdä elämän pienet ihmeet. Kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot