Tärkeä minulle

Runoilija annsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet mulle tärkeämpi kuin voit edes ymmärtää.
sua en ikinä halua satuttaa, loukata,
se sattuu muhun, kun suhun sattuu.

Oletkin minulle todella rakas
tärkeämpi kuin muut.
En vain pysty kertomaan sitä sulle,
tiedän jo että tiedät tunteeni.

Välillä tuntuu että joku meitä erottaisi
en vain voi kertoa sitä, kun et halua.
Annan sydämeni tuskan pois valua.

Tunnen kun sydämmeni täyttyy rakkaudella
siksi varmaan sanat nuo esitän tunteella.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot