Sinut saan

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

Jos lähdet, sinut saan kiinni.
Jos tulet takaisin, sinut saan.
Jos yrität karata, sinut saan otettua kiinni.
Jos jätät, luikertelen takaisin, sinut saan taas.

Et voi vain tehdä mitä haluat,koska aina sinut saan.
Ei ole pakotietä, varauloskäyntejä.
Uskoisit jo, ymmärtäisit jo.
Yritän vain vängällä toteuttaa kaikki toiveesi.
Tämä on sinun vankilasi.
Tahtomattasi.
Vanki.

Selite: 
tunteella, ei TAIDOLLA. tälläinen tunne tuli joskus. Tavallaan yritän kertoa kuinka yritin vängällä rakastaa toista, vaikkei toinen paljoa välittänytkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot