Kuka kuulee?

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

Kuka kuulee huutoni, pimeillä myrskyisillä vuorilla?
Kuka kuulee kuiskaukseni, aavan meren alla?
Kuka kuulee puheeni, kesäisten koivujen lehtien lomassa?
Kuka kuulee kirkaisuni, katulamppujen valossa?
Kuka kuulee itkuni, ison tammi oven takaa?
Kuka kuulee mitättömyyteni, vieressäni?

Selite: 
Ei kukaan kuule. Vaikka huudan niin lujaa. Taas näitä fiiliksellä kirjoitettuja. tunteella, ei TAIDOLLA.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot