Kulkija, tyhjä, tuntematon

Runoilija Sho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


En tunne eläväni,
kuljen vain eteenpäin,
kuin kulkija, tyhjä, tuntematon.

Sen menetin jo kauan sitten,
etsiä takaisin haluaisin,
tai sinne takaisin menisin,
mutta, olen vain kulkija,
eteenpäin taivallan,
edes tiedä en miksi.

Ihmiset ympärilläni,
iloitsevat, surevat, nauravat,
kaikki he tuntevat jotain,
tosin niin minäkin,
surua, menetetystä ajasta,
jota oikein arvostaa osannut en.

Elämää ympärilläni,
ja toivon, että osa sitä olisin,
mutta, minä, minä vain elän elämättä.

Kulkija, tyhjä, tuntematon.

Selite: 
.... Elämä vain menee ja minä mukana, ...pakosta. Kuuntelimpa; Ain't afraid to die by Dir en grey
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin olet osannut kertoa tuon, mitä ihmiset ovat ympärillä ja miten itse tarkastelee sitä. Tuttua. Pidin. Ja dir en grey on myös pitämisen arvoista musiikkia :)

Moni runoilija kulkija kummallinen. Mielikö meissä vaeltaa, ei rauhaa saa...?

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sho Nimetön 11.2.2008 0 Runo
Sho Olematon 11.2.2008 1 Runo
Sho Kulkija, tyhjä, tuntematon 4.2.2008 2 Runo
Sho Se ystävyys 25.1.2008 0 Runo
Sho - itsekuria - 31.3.2007 0 Runo
Sho Nimetön 23.2.2007 0 Runo
Sho Nimetön 20.2.2007 0 Runo
Sho - Leikkiä - 5.2.2007 0 Runo
Sho Leikkiä vaan 5.2.2007 1 Runo
Sho rakastan 28.10.2006 0 Runo