Sinun katseesi .

Runoilija klip

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minua on monia. Yksi meistä ajatteli tulla tänne selvittämään päätään. :)
 

Niin minä näin sinun katseesi tummuvan.
Ja näin minä katseesi toisia katsovan.

Niin minun mielessä juoksivat valokuvat,
minusta ja sinusta, sinusta ja hänestä.

Niin minä pelkään ja näin minä putoan.
Näin teidän suudelman, polttavan, ihanan.

Niin minun tunteeni sammuivat lopulta.
Niin, sinun syy, ei ole enää minua.

Selite: 
Fiktiivinen tarina, tai ainakin osittain muokattu todellisuus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot