Kärsimys

Runoilija HeGu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi rakastaa aidosti iästään riippumatta!
 

Aikamme oli, koitti lohtuuton loppu.
Se lankesi yllemme kuin hirmu myrsky.
Aikamme oli onnessa elää, nyt joudun pelossa elää.

Tanssit kilpaa tähtien.
Lauloit kilpaa satakielten
Juoksit kilpaa ajan.
Nauroit kilpaa pikkulasten.

Aikamme on ohi, tapahtui se kuin kirous.
Hajoittaen minun tulevaisuuden.

Selite: 
I need you love.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
HeGu Tyhjyys 10.9.2014 0 Runo
HeGu Nimetön 12.6.2014 0 Runo
HeGu Nimetön 12.6.2014 0 Runo
HeGu Kaukaisuus 19.2.2014 0 Runo
HeGu Ainutlaatuinen 27.12.2013 0 Runo
HeGu Ymmärrys 3.12.2013 0 Runo
HeGu Tärkeys on oikea 2.12.2013 0 Runo
HeGu Kysymys 2.12.2013 0 Runo
HeGu Kärsimys 19.11.2013 0 Runo
HeGu Lupaus yhdessä 13.10.2013 0 Runo