Ihmisen pissa

Runoilija henrim

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koiranpissahanget sulivat.
Kakat kerättiin pois nurmelta,
jotta kukilla olisi tilaa hengittää.
..
Nurmi ei silti tuoksu
- täällä haisee ihmisen pissa.
Ja kukat kuihtuvat särkyneiden pullojen keskellä.

Selite: 
Eka suomenkielinen teksti jostain alkukesältä, aika onnistunut mielestäni :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Just näin.

 

Käyttäjän kaikki runot