Yksin rannalla

Runoilija Katarina78

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tullu musta suurta runoilijjaa, ei kirjailijjaa, ei laulajjaa, ei näyttelijjää, ei ees kuvataitelijjaa. Mutta tuli musta taiteilija silti. Oman elämäni taitelija :) Astukaa toki peremmäksi...
 

Istun yksin rannalla, allani lämmin hellivä hiekka.

Ajatukseni ovat sinussa,
muistelen meitä yhdessä hiekalla.
muistelen päivää jolloin kaikki oli keltaisen pehmeää, aurinko ei mennyt pilveen milloinkaan.
nyt se on kuin unta vaan.

Istun yksin rannalla, kurkussani on puristava tunne.

Ajatukseni ovat meissä,
meitä ei vain enää ole.
Kaipaan meitä,
mutta tänään me olemme joitain muita,
välillä eilinen vilahtaa mielessämme,
mutta on niin kiire, kiire.

istun yksin rannalla, kyyneleet ovat tippuneet hiekkaan.

Ajatukseni ovat meissä,
muistoissani me olemme aina olemassa.
Hiekan muruset kimmeltää, tuhannet muruset.
Kuin tuhannet muistot.

Istun yksin rannalla.
Hiljalleen päästän irti sinusta ja tunnen mielenrauhaa.

Aurinko hellii ihoani, se on ainut rakastajani tänään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, haikeaa.

~ Kaihoisan kaunis on runosi ~
*SYDÄMELLISTÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RUNOYSTÄVÄLLE TOIVON*

 

Käyttäjän kaikki runot