Se ilta

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Kauan kauan sitten kun sinut ensi kerran näin. Tanssilattian poikki kun kuljit suoraan minua päin. En tiedä mitä silloin tapahtui miksi kävi meille näin. Miksi suutelimme vaikka tiesimme että näin ei käydä saa.
Sinulla oli silloin elämässäsi joku, minulla oli elämässä joku.
Aika kului unohdimme illan, elimme elämämme erillään.
Kunnes eräs ilta taas kohtasimme ja ilta päättyi suudelmiin.

Hiljaa hiivit sydämeeni vaikka lupasin ja vannoin että näin ei käydä saa.
Nyt pohdin ja mietin miksi tunnen näin, miksi en sinua ajatuksistani pois saa.
Aika kuluu ja toivon että tunne häviää, jotta voisin jatkaa elämääni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot