Eilisen usva

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Kun unessa kuljin, usvassa seikkailin.
En nähnyt eteeni en myöskään taakse.
Eilisen päivän askeleet olivat jo hävinneet ja huomiseen en uskonut.
Sinuun törmäsin kun usvassa seikkailin.
Annoit käden lämpöisen, sylin suuren turvallisen.
Eilisen askeleet jäivät muistoon.
Huomisen päivään heräsi usko.
Tiesin usvan hälvenevän ja auringon kohta paistavan
sillä nyt minulla oli hyvä olla, minulla on sinut rinnallani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot