talvi

Runoilija fline

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miksi repiä siivet perhoselta jonka kauneutta selvästi arvostat?
 

pieni lapsi ikkunalla
katsoo ylös yönsinitaivaaseen

Lumihiutaleita

Pieniä tanssivia tähtösiä
karkelot kieppuvat
Lapsi painaa käden ikkunaan.
Lasi on kylmää pehmeän kätösen alla.
Äiti, minäkin haluan tanssimaan

ikuisesti ulos pimeään

lumihiutaleiden lailla

Selite: 
c'est la vie
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis.

( en osaa arvostella enempää tätä runoa,
sillä se on vain niin kaunis. )

 

Käyttäjän kaikki runot