Ystävälle

Runoilija MeriTuulia2

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin olla se joka olin silloin, kun kuollakseni halusin tulla sellaiseksi kuin olen nyt.
 

Jos sua ei vedet päällään kanna,
jos tuuli ei anna vauhtia,
jos pysähdyt valoihin.

Tai jos painovoima painaa alaspäin,
tai tipahdat korkealta.

Vaikka vajoaisit pimeyteen,
vaikka joku sydämesi rikkoisi.

Olisin yhä vierelläsi,
sinua varten.

Koska olet ystäväni,
ja ystävät pitävät toisistaan huolta.

Eikö niin?

Selite: 
Ystävälle jota kukaan ei voi korvata.. :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot