Väärässä paikassa ja ajassa

Runoilija mnpkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelko, kauhun veli, ahdistuksen äiti.
 

Houkuttaa
laittaa kiroilemaan
miksi piti vakiinnuttaa

Lämmittää
mieltä kosteaa
iholle katsetta hiipivää

Kiihottaa
kaunis kosketuksesi
kauankin saa odottaa

Ja lopulta Kaduttaa
vaikkei edes hävetä
poltteet mieltä lohduttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot